• +30 210 4110148 - 4129496
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πέμπτη 7 Μάρτη στις 6 μ.μ. Συζήτηση με θέμα το συνέδριο της ΓΣΕΕ στην Καλαμάτα, στα πλαίσιο των εκπομπών του webradio του ΠΑΜΕ, θα γίνει από το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου Αττικής και Εργαζομένων Ναυπηγικής Βιομηχανίας Ελλάδος..

Εργατικό Ραδιόφωνο

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Πέμπτη 7 Μάρτη στις 6 μ.μ.  Συζήτηση με θέμα το συνέδριο της ΓΣΕΕ στην Καλαμάτα, στα πλαίσιο των εκπομπών του webradio του ΠΑΜΕ, θα γίνει από το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου Αττικής και Εργαζομένων Ναυπηγικής Βιομηχανίας Ελλάδος.

Συνάδελφοι,

πριν από ένα χρόνο το ΠΑΜΕ ξεκίνησε μια πολλή σημαντική προσπάθεια, τη δημιουργία του Εργατικού Ραδιοφώνου (web radio.) Ήταν μια αναγκαιότητα γιατί η φωνή των ταξικών Συνδικάτων και του ΠΑΜΕ είναι σε πλήρη αποκλεισμό. Επιβεβαιώνεται καθημερινά η αναγκαιότητα και χρησιμότητα κάθε Σωματείο να έχει τη δική του διαδικτυακή φωνή για την ενημέρωση των μελών του και γενικά των εργαζομένων του κλάδου του.

Κάθε Πέμπτη, στις 6 μ.μ, είναι η εκπομπή του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΕΡΓΑΤ/ΛΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΥ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΑΥΠΗΓ/ΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Το web radio φιλοδοξούμε να συμβάλλει στην ενημέρωση των Μεταλλεργατών με την αποκάλυψη του ταξικού χαρακτήρα των καθημερινών πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών εξελίξεων, με την προβολή των εργατικών αγώνων, των προτάσεων και τη δράσης του Συνδικάτου μας. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής υπάρχουν ανταποκρίσεις, σχολιασμοί, και ζωντανές συνδέσεις.

Στην εκπομπή της Πέμπτης 7 Μάρτη, στις 6 μ.μ., θα γίνει συζήτηση με θέμα το συνέδριο της ΓΣΕΕ, που οργανώνει η πλειοψηφία της, σε τουριστικό θέρετρο της Καλαμάτας! και στην ωμή παρέμβαση της εργοδοσίας και της κυβέρνησης. Ένα συνέδριο από το οποίο οι εργατοϋπάλληλοι δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα για το μεροκάματο και τα δικαιώματά μας .

Θα μιλήσουν συνάδελφοι και συνδικαλιστές από τα ναυπηγεία Ελευσίνας, από την Χαλυβουργική, τα Ε.Α.Σ , τον ΠΙΤΣΟ κ.α . Θα συζητήσουμε για το τι έχουν «κερδίσει» , οι εργαζόμενοι , από την γραμμή των ΠΑΣΚΕ ΔΑΚΕ -ΣΥΡΙΖΑ ,στη ΓΣΕΕ , ως την βάση, τα πρωτοβάθμια σωματεία.

ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ

Από την πρώτη στιγμή ίδρυσης της ΓΣΕΕ, μέχρι και σήμερα, η προσπάθεια του αστικού κράτους να την ελέγξει ήταν και είναι συνεχή, γιατί γνωρίζουν ότι η οργάνωση των εργατών στα συνδικάτα παίζει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της ταξικής συνείδησης των εργαζομένων.

Σταθερός και συνεπής σύμμαχος κυβέρνησης  - ΕΕ -  εργοδοτών ο κυβερνητικός, εργοδοτικός, συνδικαλισμός.

Στο συνδικαλιστικό κίνημα συγκρούονταν πάντα, από την ίδρυση του δύο γραμμές, η μια που έχει ως κριτήριο την καπιταλιστική «ανάπτυξη», τη θωράκιση των κερδών των επιχειρηματικών ομίλων και η άλλη που έχει ως κριτήριο, σήμερα , την ανάκτηση των απωλειών από τα χρόνια της κρίσης, αλλά πάντα, όλες τις εποχές, την ικανοποίηση των σύγχρονων εργατικών, λαϊκών αναγκών.

Συνάδελφοι, αυτοί που ευθύνονται για την κατάντια του συνδικαλιστικού κινήματος, τα φαινόμενα διαφθοράς, εκφυλισμού, τις νοθείες κλπ., είναι οι ίδιοι που και στην ανάπτυξη, και στην κρίση και τώρα στην πορεία ανάκαμψης στήριξαν τη στρατηγική του κεφαλαίου. Αυτή τη στρατηγική μέσα στο συνδικαλιστικό κίνημα υπηρετούν οι δυνάμεις που πλειοψηφούν στη διοίκηση της ΠΟΕΜ και της ΓΣΕΕ. Είναι στο χέρι μας το ξεκαθάρισμα αυτής της σήψης, να πετάξουμε τους εργατοπατέρες από το σβέρκο της εργατικής τάξης.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΤΑΛΛΕΡΓΑΤΗΣ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΣ

Συνάδελφοι, μπορείτε να παρακολουθήσετε τις εκπομπές του web radio από κινητά/τάμπλετ με λειτουργικό σύστημα android και για windows phones, χρειάζεται να κατεβάσετε (download) δωρεάν από το «play store», την εφαρμογή «tunein». Ακολούθως, στο πεδίο της αναζήτησης γράφετε τη λέξη «pame». Στην οθόνη θα εμφανιστεί το λογότυπο του web radio και από εκεί είναι δυνατή η ακρόαση των εκπομπών.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ


Τα νέα μας

 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 28 Φεβρουαρίου 2019

  Συνδικάτα εργατών όχι των εργοδοτών Αγώνας μέχρι τέλους να πεταχτούν έξω από τα...

  Περισσότερα...

 • Απόσπασμα ομιλίας του Σ.Πουλικόγιαννη στην Καλαμάτα 16 Μαρτίου 2019

  Απόσπασμα ομιλίας του Σ. Πουλικόγιαννη στο Συνεδρίο της ΓΣΕΕ στη...

  Περισσότερα...

 • Αρχαιρεσίες Εργατικού Κέντρου Πειραιά 27 Φεβρουαρίου 2019

  Πρώτη δύναμη στη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πειραιά ανέδειξαν και πάλι οι...

  Περισσότερα...

 • Για την εφαρμογή της Συλλογικής Σύμβασης 25 Φεβρουαρίου 2019

  ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ: Συνέχεια στον αγώνα για...

  Περισσότερα...

 • Δήλωση Γ. Πέρρου για το Συνέδριο της ΓΣΕΕ 15 Μαρτίου 2019

  Γιώργος Πέρρος, επικεφαλής της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ.

  Περισσότερα...

© 2019 Σ.Ε.Μ.Α. & Ε.Ν.Β.Ε.. All Rights Reserved. Powered by MetallWorker