• +30 210 4110148 - 4129496
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πρέπει να σας υπενθυμίσουμε γιατί πιθανόν να σας «διαφεύγει» ότι οι εργαζόμενοι έχουν πληρώσει προκαταβολικά μέσα από τις εισφορές τους το δικαίωμα για συμμετοχή στις κατασκηνώσεις.

Παράσταση διαμαρτυρίας

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η Διοίκηση του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας Ελλάδας , καταγγέλλει την αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην έκδοση της εγκυκλίου για τις παιδικές κατασκηνώσεις.

Α.Π. 59/2019

ΠΡΟΣ : ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΕΦΚΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ : ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Είναι απαράδεκτη η στάση της Διοίκησης του Οργανισμού όταν εδώ και ένα μήνα σχεδόν διαβεβαίωνε ότι μέχρι τέλος Μαΐου θα είχε εκδοθεί η εγκύκλιος έτσι ώστε οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι να υποβάλλουν τις αιτήσεις για την συμμετοχή των παιδιών τους στις κατασκηνώσεις.

Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα και η καινούργια διαβεβαίωση είναι ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου.

Πρέπει να σας υπενθυμίσουμε γιατί πιθανόν να σας «διαφεύγει» ότι οι εργαζόμενοι έχουν πληρώσει προκαταβολικά μέσα από τις εισφορές τους το δικαίωμα για συμμετοχή στις κατασκηνώσεις.

Καταγγέλλουμε την Κυβέρνηση που παρά τις εξαγγελίες της για άσκηση κοινωνικής πολιτικής, αδιαφορεί για τις πραγματικές ανάγκες των εργαζομένων και των οικογενειών τους που αδυνατούν κάτω από αυτές τις συνθήκες που βιώνουν να προσφέρουν στα παιδιά τους τις διακοπές που χρειάζονται.

Στα πλαίσια αυτά αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Συνδικάτου μας θα πραγματοποιήσει αύριο ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 και ώρα 2 το μεσημέρι παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Διοίκησης του ΕΦΚΑ απαιτώντας την άμεση έκδοση της εγκυκλίου, χωρίς άλλη καθυστέρηση.


ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ


Τα νέα μας

 • «μεταμνημονιακή εποχή» 21 Απριλίου 2019

  Ιδού η «μεταμνημονιακή εποχή» με την οποία μας παραμυθιάζει η...

  Περισσότερα...

 • 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΓΣΕΕ 02 Ιουνίου 2019

  Με αφορμή τα 100 χρόνια από την ίδρυση της ΓΣΕΕ, παρουσιάζoυμε...

  Περισσότερα...

 • 3ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 26 Ιουνίου 2019

  3ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΜΠΤΗ 27 ΙΟΥΝΗ ώρα 12.00- 15.00...

  Περισσότερα...

 • Mαζικό συλλαλητήριο εργατών 28 Μαρτίου 2019

  Με μαζικό συλλαλητήριο στο Πεδίον του Άρεως απαίτησαν «Συνδικάτα...

  Περισσότερα...

 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 28 Φεβρουαρίου 2019

  Συνδικάτα εργατών όχι των εργοδοτών Αγώνας μέχρι τέλους να πεταχτούν έξω από τα...

  Περισσότερα...

© 2019 Σ.Ε.Μ.Α. & Ε.Ν.Β.Ε.. All Rights Reserved. Powered by Metallergatis