• +30 210 4110148 - 4129496
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΛΑΡΚΟ εγκλωβισμένοι για 16 ώρες

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

ΛΑΡΚΟ

Εργαζόμενοι εγκλωβισμένοι στο εργοστάσιο για 16 ώρες - Κατέρρευσε τμήμα της οροφής

Εγκλωβισμένοι στο χώρο του εργοστασίου της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα βρίσκονται δεκάδες εργαζόμενοι της νυχτερινής βάρδιας, καθώς δεν υπάρχει πρόσβαση από και προς το εργοστάσιο. Κατέρρευσε μεγάλο τμήμα της οροφής του εργοστασίου στο χώρο που βρίσκονται τα καμίνια και από τύχη δεν υπήρξε τραυματισμός εργαζομένων.Συγκεκριμένα τα λεωφορεία που μεταφέρουν τους εργαζόμενους δεν κατάφεραν να προσεγγίσουν τα ξημερώματα το εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι της νυχτερινής βάρδιας να παραμένουν μέχρι τώρα αποκλεισμένοι στο χώρο του εργοστασίου, κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες και χωρίς τρόφιμα.
Μηχανήματα προσπαθούν να ανοίξουν το οδικό δίκτυο για να απεγκλωβιστούν οι εργαζόμενοι, ενώ το ύψος του χιονιού αγγίζει το μισό μέτρο.Από το βάρος του χιονιού και σε συνδυασμό με τη χρόνια έλλειψη συντήρησης, κατέρρευσε μεγάλο τμήμα της οροφής του εργοστασίου, στο σημείο όπου βρίσκονται τα καμίνια και από τύχη δεν υπήρξε τραυματισμός εργαζομένων. Η ανησυχία των εργαζομένων είναι έντονη καθώς φοβούνται να παραμείνουν στους στεγασμένους χώρους, ενώ παράλληλα ιδιαίτερα μεγάλη είναι η ταλαιπωρία καθώς βρίσκονται στο εργοστάσιο κάτω από αντίξοες συνθήκες 16 ολόκληρες ώρες.
Την ίδια στιγμή, ο οικισμός της ΛΑΡΚΟ είναι χωρίς ηλεκτροδότηση και νερό. Επίσης χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα είναι η Λάρυμνα, το Μαρτίνο και η Μαλεσίνα.Να δοθεί άμεσα λύση για τον απεγκλωβισμό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ και την αποκατάσταση των προβλημάτων ηλεκτροδότησης και υδροδότησης στην περιοχή της Λοκρίδας, ζήτησαν με παρέμβαση τους οι εκλεγμένοι της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το Δήμο Λοκρών, Κώστας Μπασδέκης και Θωμάς Καρατράντος αντίστοιχα.

Τα νέα μας

 • «Δεν θα πληρώσουμε ξανά!» 29 Απριλίου 2020

  Την Τρίτη 28/4, ημέρα που είχε οριστεί από τα ταξικά συνδικάτα σαν...

  Περισσότερα...

 • «ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕ ΦΟΒΑΤΑΙ» 24 Απριλίου 2020

  H Εταιρεία «ΑΝΑΛΚΟ» θορυβήθηκε από την παρέμβαση του Συνδικάτου μας...

  Περισσότερα...

 • «μεταμνημονιακή εποχή» 21 Απριλίου 2019

  Ιδού η «μεταμνημονιακή εποχή» με την οποία μας παραμυθιάζει η...

  Περισσότερα...

 • «ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΜΑΣ» 18 Απριλίου 2020

  Καλημέρα λοιπόν αναγνώστη και αναγνώστρια. Είμαστε η άλλη φωνή, που...

  Περισσότερα...

 • 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΓΣΕΕ 19 Φεβρουαρίου 2020

  Με αφορμή τα 100 χρόνια από την ίδρυση της ΓΣΕΕ, παρουσιάζoυμε...

  Περισσότερα...

© 2021 Σ.Ε.Μ.Α. & Ε.Ν.Β.Ε.. All Rights Reserved. Powered by Metallergatis