• +30 210 4110148 - 4129496
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Να μην λείψει κανείς – στην ενότητα η δύναμή μας. Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας – στο τέλος εμείς θα είμαστε οι νικητές.

Συλλαλητήριο διοργανώνουν τα σωματεία της ΛΑΡΚΟ

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ,

ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΚΑΙ 120 ΦΟΡΕΙΣ

ΣΤΙΣ 25 ΓΕΝΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Ευχόμαστε σε όλους χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία για τις οικογένειές μας. Να έχουμε κουράγιο και αισιοδοξία να αναμετρηθούμε με τις δυσκολίες της καθημερινότητας και την διαρκή επίθεση που δεχόμαστε στα δικαιώματά μας.

Σας καλούμε να δώσετε μαχητικό παρών στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ στην Αθήνα το Σάββατο 25 Γενάρη 2020.

Το τελευταίο διάστημα και πιο συγκεκριμένα από την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Λάρυμνα, μετά από κάλεσμα του συνδικάτου μετάλλου Φθιώτιδας, τα πράγματα αντί να έχουν βελτιωθεί έχουν χειροτερέψει κατά πολύ. Μέσα στις γιορτές οι εργαζόμενοι ήταν απλήρωτοι κάτι το οποίο έχει σοβαρό αντίκτυπο και στις τοπικές κοινωνίες.

Καλούμε κάθε εργαζόμενο στον κλάδο του μετάλλου να αγκαλιάσει αυτόν τον αγώνα. Ο αγώνας ενάντια στην εκποίηση της ΛΑΡΚΟ, ο αγώνας για τη διασφάλιση της λειτουργίας της και των θέσεων εργασίας, ο καθημερινός αγώνας για την προστασία της ζωής και της υγείας των εργαζομένων, ο αγώνας για συλλογική σύμβαση, για μόνιμη και σταθερή εργασία, για συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα είναι αγώνας όλων μας.

Δεν διαφέρει καθόλου από τον αγώνα που δίνει ο καθένας μας όπου κι αν εργάζεται με όποια σχέση εργασίας και αν εργάζεται. Το Πλατύ μέτωπο στήριξης των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ που έχει ήδη διαμορφωθεί μπορεί και πρέπει να γιγαντωθεί, μπορεί και πρέπει να αποτελέσει αφετηρία για ενιαίους μαχητικούς αγώνες με γνώμονα τα συμφέροντα των εργαζομένων σε όλο τον κλάδο του μετάλλου.

Καλούμε όλα τα σωματεία του κλάδου ( κλαδικά και επιχειρησιακά ) να πάρουν απόφαση συμμετοχής και στήριξης στο συλλαλητήριο, εκφράζοντας γνήσια ταξική αλληλεγγύη.

Καλούμε κάθε σωματείο, κάθε συνδικαλιστή μεταλλεργάτη, κάθε συνάδελφο να συνδράμει με κάθε μέσο για την επιτυχία του συλλαλητηρίου το Σάββατο 25 Γενάρη στην Αθήνα.

Συνάδελφοι, η κυβέρνηση της ΝΔ παίρνοντας την σκυτάλη από την προηγουμένη του ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται να φέρει νέο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο, τσακίζοντας εκ νέου τα ασφαλιστικά μας δικαιώματα.

Καλούμε όλα τα σωματεία του κλάδου να ενημερώσουν τους συναδέλφους για τις τραγικές επιπτώσεις που θα έχει για τα δικαιώματά μας η νέα αντιασφαλιστική λαίλαπα που έρχεται και να βρίσκονται επι ποδός πολέμου.

Καλούμε όλα τα σωματεία του κλάδου σε ετοιμότητα για αγωνιστική απάντηση, παίρνοντας απόφαση για άμεση απεργιακή απάντηση την πρώτη μέρα κατάθεσης του αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου και συμμετοχής στις απεργιακές συγκεντρώσεις που θα ανακοινωθούν.

 


Τα νέα μας

 • «Δεν θα πληρώσουμε ξανά!» 29 Απριλίου 2020

  Την Τρίτη 28/4, ημέρα που είχε οριστεί από τα ταξικά συνδικάτα σαν...

  Περισσότερα...

 • «ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕ ΦΟΒΑΤΑΙ» 24 Απριλίου 2020

  H Εταιρεία «ΑΝΑΛΚΟ» θορυβήθηκε από την παρέμβαση του Συνδικάτου μας...

  Περισσότερα...

 • «μεταμνημονιακή εποχή» 21 Απριλίου 2019

  Ιδού η «μεταμνημονιακή εποχή» με την οποία μας παραμυθιάζει η...

  Περισσότερα...

 • «ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΜΑΣ» 18 Απριλίου 2020

  Καλημέρα λοιπόν αναγνώστη και αναγνώστρια. Είμαστε η άλλη φωνή, που...

  Περισσότερα...

 • 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΓΣΕΕ 19 Φεβρουαρίου 2020

  Με αφορμή τα 100 χρόνια από την ίδρυση της ΓΣΕΕ, παρουσιάζoυμε...

  Περισσότερα...

© 2021 Σ.Ε.Μ.Α. & Ε.Ν.Β.Ε.. All Rights Reserved. Powered by Metallergatis