• +30 210 4110148 - 4129496
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συνέδριο θα γίνει και θα είναι των εργατών κι όχι των νόθων και των εργοδοτών.

Απαιτούμε γνήσιο συνέδριο ΓΣΕΕ

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

«Απαιτούμε γνήσιο συνέδριο στην ΓΣΕΕ με βάση

το καταστατικό της χωρίς νόθους αντιπρόσωπους και εργοδότες»

 

Στις 25 Φλεβάρη η γνωστή ηγεσία της ΓΣΕΕ που οι εργαζόμενοι την ονόμασαν «συνδικαλιστική μαφία» , ετοιμάζει ακόμα ένα χτύπημα στο συνδικαλιστικό κίνημα.

Ετοιμάζει συνέδριο - παρωδία της ΓΣΕΕ με παρουσία Εισαγγελέων, των ΜΑΤ  και υπό την εποπτεία της Κυβέρνησης, ζητώντας την παρουσία του ίδιου του Πρωθυπουργού.

Ένα συνέδριο  αίσχος που δεν επιδιώκουν να γίνει καμία συζήτηση για τα προβλήματα των εργαζομένων, παρά μόνο να στηθεί η κάλπη και υπό την εποπτεία των εργοδοτικών μηχανισμών, της ίδιας της Κυβέρνησης και των δυνάμεων καταστολής να ψηφίσουν οι σύνεδροι και οι βαλτοί των εργοδοτών μέσα στα Σωματεία.

Αποσκοπούν να ξαναμπαστακωθούν στις πλάτες μας και να έχουν στα χέρια τους την ΓΣΕΕ, για να συνεχίζουν να βάζουν εμπόδια στους αγώνες της εργατικής τάξης ,  για δικαίωμα στην εργασία και στη  ζωή με αξιοπρέπεια.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ  την Κυβέρνηση της ΝΔ αλλά και τα υπόλοιπα αστικά κόμματα που με την στάση τους συναινούν σε αυτό  το πραξικόπημα που σχεδιάζει η ηγεσία της ΓΣΕΕ απέναντι στα  Συνδικάτα και την εργατική τάξη. Φαίνεται ότι οι πολιτική ηγεσία ξεπληρώνει τα γραμμάτιά  της προς την ηγεσία της ΓΣΕΕ, αφού και με την σημερινή Κυβέρνηση και με την προηγούμενη του ΣΥΡΙΖΑ  , οι εργατοπατέρες συνεχίζουν να  κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να επικρατεί σιγή νεκροταφείου στους χώρους δουλειάς, να περνάει αναίμακτα η αντιλαϊκή πολιτική.

Η άκρως προδοτική στάση της ηγεσίας της ΓΣΕΕ για την απεργία για το ασφαλιστικό είναι χαρακτηριστική και αποκαλυπτική στα μάτια όλων μας.

ΚΑΛΟΥΜΕ  τους υγιείς συνέδρους που βρίσκονται στις παρατάξεις που ηγείται η «συνδικαλιστική μαφία» κάθε τίμιο συνδικαλιστή , κάθε εργαζόμενο… να τους γυρίσει την πλάτη. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι μεγάλη μερίδα συνδικαλιστών, τους έχουν σιχαθεί  και προσμένουμε αυτό να εκφραστεί και στο συνέδριο.

Συνέδριο θα γίνει και θα είναι των εργατών κι όχι των νόθων και των εργοδοτών.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους την Τρίτη 25 Φλεβάρη στις 8 π. μ. σε ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ  ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ  έξω από το ξενοδοχείο  Απόλλων στο Καβούρι, που θα γίνει το συνέδριο - παρωδία.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ


© 2021 Σ.Ε.Μ.Α. & Ε.Ν.Β.Ε.. All Rights Reserved. Powered by Metallergatis