• +30 210 4110148 - 4129496
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

«Κανένας εργαζόμενος στην ανεργία - Όχι στο κλείσιμο της "ΠΙΤΣΟΣ"»

Όχι στο κλείσιμο της "ΠΙΤΣΟΣ"

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Συνδικάτο Μετάλλου Ν. Αττικής : Κανένας εργαζόμενος στην ανεργία – Όχι στο κλείσιμο της ΠΙΤΣΟΣ

Να παραμείνει ανοιχτό το εργοστάσιο , να μην χαθεί καμιά θέση εργασίας, κανένας άνεργος .

Με αυτό το πλαίσιο , γνωρίζοντας ποιους έχουμε απέναντι ,  όλοι στον αγώνα για να αποτρέψουμε το λουκέτο και τις απολύσεις.

 Ένα πράγμα χρειαζόμαστε. Πίστη στην δύναμή μας, αλληλεγγύη από όλο τον κλάδο και όλους τους κλάδους και τους εργαζόμενους.

Συνάδελφοι

Οι αρνητικές εξελίξεις στο εργοστάσιο της ΠΙΤΣΟΣ δεν ήρθαν ως κεραυνός εν αιθρία ,  ήταν εδώ και χρόνια γνωστές. Βλέπαμε τις αποχωρήσεις με μπόνους χιλιάδων ευρώ. Εδώ και χρόνια έχει προαναγγελθεί το λουκέτο.

Η εργοδοσία μέσω τις τεράστιας κερδοφορίας εξασφάλιζε μπόνους και προχωρούσε σε εθελούσιες κατά τακτά χρονικά διαστήματα. 

Ο λόγος του λουκέτου  σαφέστατος ,  η BSH για λόγους ακόμα μεγαλύτερης κερδοφορίας πάει αλλού την παραγωγή. Εννοείται πως δεν θα κάτσει να σκεφτεί τι θα κάνουν και πως θα ζήσουν οι εργαζόμενοι, όταν θα είναι άνεργοι, απολυμένοι. Κανένας καπιταλιστής δεν λογαριάζει τους εργαζόμενους παρά μόνο τα κέρδη του. Έχουν το ελεύθερο από τις κυβερνήσεις και την Ε.Ε , άλλωστε τα νομοσχέδια που δίνουν “γη και ύδωρ” στους βιομήχανους είναι η καθημερινότητα του νομοθετικού έργου του κοινοβουλίου. 

Το συνδικάτο μας εδώ και χρόνια  είχε επανειλημμένα καταγγείλει , αυτήν την προοπτική,όπως και όλους όσους στηρίζανε τους εργοδότες , την   εργοδοτική ΠΟΕΜ αλλά και το επιχειρησιακό σωματείο  στην ΠΙΤΣΟΣ , που προστατεύανε τα συμφέροντα της BSH , της  εργοδοσίας, και όχι αυτά των εργαζομένων της ΠΙΤΣΟΣ .

Δεν  έχουν κάνει το παραμικρό για να παρεμποδίσουν αυτήν την εξέλιξη που την γνωρίζουν χρόνια τώρα.  Οι ευθύνες της ΠΟΕΜ είναι τεράστιες  όπως και για πολλά άλλα λουκέτα  και για πολλά ακόμα που ζούμε ως  εργαζόμενοι. Είναι εργαλείο του ΣΕΒ και των κυβερνήσεων .

Το συνδικάτο μας καλεί όλους τους  εργαζόμενους τις BSH (πρώην ΠΙΤΣΟΣ ) σε άμεση οργάνωση του αγώνα για να παρεμποδίσουμε αυτήν την αρνητική εξέλιξη.

Συνάδελφοι στην ΠΙΤΣΟΣ

Μαζί με τους αγωνιζόμενους εργαζόμενους από τη ΛΑΡΚΟ αλλά και πολλούς άλλους να χτίσουμε κάστρα υπεράσπισης των δικαιωμάτων μας , να υπερασπίσουμε το δικαίωμα στην δουλειά με δικαιώματα που το τσακίζουν οι νόμοι της οικονομίας της αγοράς. Οι εργοδότες δεν λογαριάζουν παρά μόνο το κέρδος και μάλιστα το μέγιστο.

Η κυβέρνηση που νομοθετεί ότι τις προστάζει ο ΣΕΒ και οι κεφαλαιοκράτες να αναγκαστεί κάτω από τον αποφασιστικό μας αγώνα να δώσει την λύση που συμφέρει τους εργαζόμενους .

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΟΥΛΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ  ΜΥΤΙΛΗΝΟΥ ΚΩΣΤΑΣ

Τα νέα μας

 • «Δεν θα πληρώσουμε ξανά!» 29 Απριλίου 2020

  Την Τρίτη 28/4, ημέρα που είχε οριστεί από τα ταξικά συνδικάτα σαν...

  Περισσότερα...

 • «ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕ ΦΟΒΑΤΑΙ» 24 Απριλίου 2020

  H Εταιρεία «ΑΝΑΛΚΟ» θορυβήθηκε από την παρέμβαση του Συνδικάτου μας...

  Περισσότερα...

 • «μεταμνημονιακή εποχή» 21 Απριλίου 2019

  Ιδού η «μεταμνημονιακή εποχή» με την οποία μας παραμυθιάζει η...

  Περισσότερα...

 • «ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΜΑΣ» 18 Απριλίου 2020

  Καλημέρα λοιπόν αναγνώστη και αναγνώστρια. Είμαστε η άλλη φωνή, που...

  Περισσότερα...

 • 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΓΣΕΕ 19 Φεβρουαρίου 2020

  Με αφορμή τα 100 χρόνια από την ίδρυση της ΓΣΕΕ, παρουσιάζoυμε...

  Περισσότερα...

© 2020 Σ.Ε.Μ.Α. & Ε.Ν.Β.Ε.. All Rights Reserved. Powered by Metallergatis