• +30 210 4110148 - 4129496
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Τη Δευτέρα 28/11/2022 δικάζεται η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ), Ρέτζιου Αφροδίτη, με την κατηγορία ότι δε συμμορφώθηκε στις υποδείξεις του νόμου Χρυσοχοΐδη κατά τη διάρκεια κινητοποίησης στο Υπουργείο Υγείας, με αίτημα μέτρα προστασίας της υγείας και της ζωής του λαού, μέσα στην πανδημία στις 24/9/2020.

Από τη μια δηλαδή, οι γιατροί ήταν αντιμέτωποι με την πανδημία , που με όλες τους τις δυνάμεις έκαναν ότι πέρναγε από το χέρι τους για να είμαστε εμείς όλοι καλά και από την άλλη ήταν και είναι αντιμέτωποι με τις επιπτώσεις των ελλείψεων λόγω των επιλογών της υποχρηματοδότησης του συστήματος υγείας για να θησαυρίζουν οι ιδιώτες. Και σα να μην έφτανε αυτό, τώρα είναι αντιμέτωποι και με δικαστήρια επειδή έκαναν το αυτονόητο. Αναδείκνυαν πως οι κυβερνήσεις έχουν αφήσει το ΕΣΥ στη μοίρα του και πως μόνο μέσα από τη διεκδίκηση μπορούν να αναβαθμιστούν οι παροχές στην Υγεία.

Είμαστε αλληλέγγυοι στην πρόεδρο της ΟΕΝΓΕ. Να αθωωθεί και να σταματήσουν οι διώξεις σε όποιον σηκώνει κεφάλι και αγωνίζεται για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τις οικογένειες μας, για όλο το λαό.

Μόνο με την πάλη μας μπορούμε να σταματήσουμε τις συνδικαλιστικές διώξεις. Μόνο με την πάλη μας μπορούμε να καταφέρουμε οι διεκδικήσεις να γίνουν πράξη. Κανένας μόνος του. Στηριζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις, στην αλληλεγγύη του κάθε εργαζόμενου στον άλλο, του ενός κλάδου στον άλλο, για να σωθούμε από την επίθεση κυβέρνησης και εργοδοτών.


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ


© 2023 Σ.Ε.Μ.Α. & Ε.Ν.Β.Ε.. All Rights Reserved. Powered by Metallergatis