• +30 210 4110148 - 4129496
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 6/12

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Δεν ανεχόμαστε παιδιά εργατικών λαϊκών οικογενειών να χάνουν την ζωή τους την ώρα του σχολείου !

Δεν ανεχόμαστε να πυροβολούνται από την Αστυνομία στο ψαχνό, σαν κοινοί τρομοκράτες, παιδιά φτωχών οικογενειών γιατί δεν είχαν να πληρώσουν για την βενζίνη !

Και τα δύο περιστατικά αποδεικνύουν ότι απέναντι μας στέκεται το ίδιο εχθρικό για τους εργαζόμενους και τον λαό κράτος, είτε αυτό εμφανίζεται μέσα από την υποχρηματοδότηση των σχολικών μονάδων με αποτέλεσμα τις παραμελημένες και επικίνδυνες σχολικές υποδομές που κοστίζουν ζωές μαθητών, είτε μέσα από τους κατασταλτικούς του μηχανισμούς που επιβεβαιώνουν το δόγμα ότι :

« εχθρός είναι ο λαός ».

Η κυβέρνηση έχει ακέραια την ευθύνη και για τα δύο περιστατικά. Και για τον νεκρό μαθητή στις Σέρρες και για τον 16χρονο Ρομά που χαροπαλεύει, μετά την σφαίρα που δέχτηκε στο κεφάλι. Έχει την ευθύνη γιατί συνεχίζει την πολιτική των προηγούμενων που λογίζει τις δαπάνες για τις σχολικές υποδομές σαν κίνδυνο για την οικονομία, γιατί είναι η ίδια η πολιτική της που φτωχοποιεί ευρύτερα τμήματα του λαού και αποθρασσύνει τους μηχανισμούς καταστολής για να καμφθεί η οργή και η αγανάκτηση.

Οι εργαζόμενοι ξέρουμε καλά με τι έχουμε να κάνουμε. Η οργή και η αγανάκτηση δυναμώνει και θα γίνει μαζικός συλλογικός αγώνας που θα στοχεύει κάθε έναν υπεύθυνο χωριστά και συνολικά την επικίνδυνη κυβερνητική-κρατική πολιτική. Με τις ζωές των παιδιών μας δεν παίζουμε !

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ


© 2023 Σ.Ε.Μ.Α. & Ε.Ν.Β.Ε.. All Rights Reserved. Powered by Metallergatis