• +30 210 4110148 - 4129496
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ 2023

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Σας προσκαλούμε την   Κυριακή 5 Φλεβάρη 2023 στις 11:00 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Σωματείων μας.

Η εκδήλωση θα έχει διάρκεια 11:00 – 14:00 και θα περιλαμβάνει καλλιτεχνικό δρώμενο για τα παιδιά.

Η πίτα θε έχει πολλά φλουριά με πλούσια δώρα για τους τυχερούς, ενώ θα μοιραστούν δώρα σε όλα τα παιδιά.

Το 2022 ήταν μια χρονιά με πολλές μαχητικές κινητοποιήσεις του Συνδικάτου μας. Κινητοποιήσεις για τη διεκδίκηση μέτρων ασφαλείας στους χώρους εργασίας και βελτίωσης των μισθών. Κινητοποιήσεις για την υπογραφή και την ισχύ ΣΣΕ στη Ν.Ζώνη, στα Ναυπηγεία του Σπανόπουλου και αλλού.

Παρεμβάσεις για την  προστασία από πλειστηριασμούς  της κατοικίας συναδέλφων, από τα funds και τους τραπεζίτες.

Κινητοποιήσεις ενάντια στην κατάσταση που έχουν φέρει τα νοσοκομεία και την Υγεία συνολικότερα διαχρονικά οι κυβερνήσεις για να μπορούν να θησαυρίζουν οι κλινικάρχες και οι φαρμακοβιομήχανοι από την έλλειψη δομών υγείας, ιατρικού -  νοσηλευτικού προσωπικού και φαρμάκων.

Κινητοποιήσεις για να μη μείνει κανένα παιδί έξω από σχολείο, χωρίς φαγητό, για να μη χρυσοπληρώνουμε ξανά και ξανά για πράγματα που θα έπρεπε να είχε καλύψει το κράτος για να μπορούν τα παιδία μας να μορφώνονται ολόπλευρα μέσα στις σχολικές αίθουσες, δίχως να κινδυνεύουν οι ζωές τους.

Σε όλες τις πρωτοβουλίες που πήραμε ως Συνδικάτο καθοριστικός παράγοντας για την επιτυχία τους ήταν η συμμετοχή των συναδέλφων του κλάδου σε αυτές. Δεν υπάρχει μικρή και μεγάλη κατάκτηση που να έχει έρθει με τους εργάτες απόντες. Μόνο όταν οργανωμένα διεκδικούμε, συμμετέχουμε στον αγώνα, σε οποιαδήποτε κινητοποίηση φέρνουμε αποτελέσματα. Όπως για να μπει ο μισθός στο σπίτι πρέπει να δουλεύουμε, έτσι και για να βελτιώσουμε το μισθό και το επίπεδο διαβίωσης μας πρέπει να είμαστε πάντα παρόντες στον αγώνα.

Έτσι και τη νέα χρονιά με νέα εφόδια από την πείρα που έχουμε από τους αγώνες που έχουμε δώσει αυτό το διάστημα, αλλά και με όπλο την αλληλεγγύη ανάμεσα στους συναδέλφους του κλάδου συνεχίζουμε και τη νέα χρονιά πιο δυναμικά.

Με σκοπό την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ μας και την ενδυνάμωση του κλίματος αλληλεγγύης, διοργανώνουμε αυτή την μικρή αλλά ελπίζουμε όμορφη εκδήλωση, καλώντας να παρευρεθούμε με τα παιδιά μας και να μοιραστούμε μερικές στιγμές χαράς και ξενοιασιάς από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ


© 2023 Σ.Ε.Μ.Α. & Ε.Ν.Β.Ε.. All Rights Reserved. Powered by Metallergatis