• +30 210 4110148 - 4129496
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δηλώνουμε ότι τα σχέδια των σιδηροβιομηχάνων δεν θα περάσουν. Απαιτούμε να γίνει συνέδριο και οι πραγματικοί αντιπρόσωποι να συζητήσουν και να εκλέξουν νέα διοίκηση.

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΠΟΕΜ

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

ΔΑΣ Μετάλλου: Να ξεκινήσει το Συνέδριο χωρίς νόθους αντιπροσώπους

Να ξεκινήσει το Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου (ΠΟΕΜ) με τους πραγματικούς αντιπροσώπους ζητά η ΔΑΣ Μετάλλου καθώς η ΠΑΣΚΕ και η ΔΑΚΕ επιχειρούν να βάλουν μέσα στη αίθουσα τους νόθους αντιπροσώπους, για τους οποίους η ΔΑΣ έχει καταθέσει ενστάσεις. Νωρίτερα μάλιστα επιχείρησαν να μην παραδώσουν τις κάρτες στους υπόλοιπους αντιπροσώπους, ενώ ο πρόεδρος της ΠΟΕΜ ζήτησε τη συνδρομή της αστυνομίας για να περάσει τις επιδιώξεις του.

Η ΔΑΣ Μετάλλου σημειώνει:

«Όπως σας έχουμε ενημερώσει η  ΔΑΣ Μετάλλου κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα για τα οποία ορίστηκε δικάσιμος για την ερχόμενη Τετάρτη.

Ενώ η διαδικασία για το μοίρασμα των καρτών των αντιπροσώπων κινούνταν κανονικά, τα πρωτοπαλίκαρα των σιδηροβιομηχάνων, της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ, με επικεφαλής τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας και τον γραμματέα φωνάζουν την αστυνομία και τον Εισαγγελέα για να παρέμβουν στους εργαζόμενους, πραγματικούς αντιπροσώπους, που απαιτούν να ξεκινήσει το συνέδριο χωρίς τις νοθείες και τους μηχανισμούς τους.

Είναι προφανές ότι δεν θέλουν να γίνει συνέδριο με πραγματικούς αντιπροσώπους και θέλουν να καταργήσουν ακόμα και το δικαίωμα της ψηφοφορίας. 

Δηλώνουμε ότι τα σχέδια των σιδηροβιομηχάνων δεν θα περάσουν. Απαιτούμε να γίνει συνέδριο και οι πραγματικοί αντιπρόσωποι να συζητήσουν και να εκλέξουν νέα διοίκηση».


Τα νέα μας

 • «μεταμνημονιακή εποχή» 21 Απριλίου 2019

  Ιδού η «μεταμνημονιακή εποχή» με την οποία μας παραμυθιάζει η...

  Περισσότερα...

 • 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΓΣΕΕ 02 Ιουνίου 2019

  Με αφορμή τα 100 χρόνια από την ίδρυση της ΓΣΕΕ, παρουσιάζoυμε...

  Περισσότερα...

 • 3ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 26 Ιουνίου 2019

  3ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΜΠΤΗ 27 ΙΟΥΝΗ ώρα 12.00- 15.00...

  Περισσότερα...

 • Mαζικό συλλαλητήριο εργατών 28 Μαρτίου 2019

  Με μαζικό συλλαλητήριο στο Πεδίον του Άρεως απαίτησαν «Συνδικάτα...

  Περισσότερα...

 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 28 Φεβρουαρίου 2019

  Συνδικάτα εργατών όχι των εργοδοτών Αγώνας μέχρι τέλους να πεταχτούν έξω από τα...

  Περισσότερα...

© 2020 Σ.Ε.Μ.Α. & Ε.Ν.Β.Ε.. All Rights Reserved. Powered by Metallergatis